Dünya mutfaklarına ait zengin içeriğimiz, tüm dünyadan lezzetli yemek tariflerini sizin için bir araya getiriyor. Farklı kültürlerin tadını evinizde yaşayın ve mutfakta unutulmaz bir dünya tatları serüvene çıkın

Sebzeli Sac Tava Sarımsaklı Tereyağlı Biftek Lokmaları

Sebzeli Sac Tava Sarımsaklı Tereyağlı Biftek Lokmaları

Bu doyurucu hepsi bir arada tava biftek, yeşil fasulye ve yeni patates yemeği sadece 30 dakikada bir araya geliyor.

sebzeli tavada sarımsaklı biftek ısırıkları.
Hazırlık zamanı:
10 dakika
Pişirme Süresi:
20 dakika
Toplam zaman:
30 dakika
Porsiyon:
4

İçindekiler

  • 1 pound minik yeni kırmızı ve/veya sarı patates, yarıya indirildi

  • 12 ons taze fasulye, kesilmiş

  • 1 küçük kırmızı soğan, 1 inçlik takozlar halinde kesin

  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı, bölünmüş

  • 3/4 çay kaşığı koşer tuzu, bölünmüş

  • 1/2 çay kaşığı karabiber, bölünmüş

  • 1 pound biftek bonfile, 1 1/2 inçlik parçalar halinde kesilmiş

  • 1 yemek kasigi Worcestershire sos

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

  • 1 karanfil sarımsakrendelenmiş

  • 2 çay kaşığı doğranmış taze Biberiye veya maydanoz

Talimatlar

  1. Isı kaynağından yaklaşık 6 inç uzağa bir fırın rafı yerleştirin. Fırını önceden 450 derece F’ye (230 derece C) ısıtın. 10×15 inçlik bir fırın tepsisini pişirme spreyi ile hafifçe kaplayın.

  2. Orta boy bir kapta patatesleri, yeşil fasulyeyi, soğanı, 1 yemek kaşığı yağı ve 1/4 çay kaşığı tuz ve karabiberi bir araya getirin. Hazırlanan tavaya sebze karışımını eşit bir tabaka halinde yayın.

  3. Sebzeleri önceden ısıtılmış fırının ortasında, yarıya kadar karıştırarak 15 dakika kızartın.

  4. Bu arada bifteği bir araya getirin; Worcestershire sos; ve aynı orta boy kapta kalan 1 çorba kaşığı yağ, 1/2 çay kaşığı tuz ve 1/4 çay kaşığı karabiber.

  5. Broileri önceden ısıtın. Sebzeleri tavanın kenarlarına doğru itin. Biftekleri tavanın ortasına eşit bir tabaka halinde yerleştirin. İstenilen donanıma kadar (orta için 140 ila 145 derece F (60 ila 63 derece C), 6 ila 8 dakika) bifteği yarıya kadar çevirerek kızartın.

  6. Küçük bir tencerede, kısık ateşte tereyağını eritin. Sarımsak ekleyin ve kokusu çıkana kadar yaklaşık 30 saniye pişirin. Biftek ve sebzelerin üzerine sarımsaklı tereyağını gezdirin. Biberiye serpin.




Beslenme gerçekleri (porsiyon başına)

533 Kalori
29g Yağ
34g Karbonhidratlar
35g Protein

Beslenme gerçekleri
Tarif Başına Porsiyon
4
Kalori
533
% Günlük değer *
Toplam yağ
29g

%37

Doymuş yağ
11g

%55

Kolesterol
120mg

%40

Sodyum
400mg

%17

Toplam karbonhidrat
34g

%12

Diyet lifi
6g

%20

Toplam Şeker
6g
Protein
35g

%71

C vitamini
21mg

%23

Kalsiyum
90mg

%7

Ütü
4mg

%23

Potasyum
1181mg

%25

* Yüzde Günlük Değerler 2.000 kalorilik bir diyete dayanmaktadır. Kalori ihtiyacınıza göre günlük değerleriniz daha yüksek veya daha düşük olabilir.

** Tüm içerikler için besin değeri bilgisi mevcut değildir. Miktar mevcut besin verilerine dayanmaktadır.

(-) Bu besin maddesi için şu anda bilgi mevcut değildir. Tıbbi açıdan kısıtlayıcı bir diyet uyguluyorsanız, bu tarifi kişisel tüketim için hazırlamadan önce lütfen doktorunuza veya kayıtlı diyetisyeninize danışın.



Kaynak: allrecipes

Leave A Reply

Your email address will not be published.