Dünya mutfaklarına ait zengin içeriğimiz, tüm dünyadan lezzetli yemek tariflerini sizin için bir araya getiriyor. Farklı kültürlerin tadını evinizde yaşayın ve mutfakta unutulmaz bir dünya tatları serüvene çıkın

Americano Kokteyl Tarifi | YUMRUK

Adının sizi yanıltmasına izin vermeyin: Americano’nun mirası açıkça İtalyan’dır. 19. yüzyılda Milano-Torino’dan doğdu (Milano’dan Campari ve buz üzerinde Torino’dan kırmızı vermut eşit parçalar)o yüzyılda, sodayla doldurulmuş ve turuncu bir dokunuşla süslenmiş bu kokteylin, bazıları tarafından İtalya’da Yasak sırasında “la dolce vita” arayan Amerikalı turistlerin tercih ettiği içecek olduğuna inanılıyor. Ağır siklet kuzeni Negroni günümüzün kokteyl dünyasında daha fazla geçerliliğe sahip olsa da Americano çok geride değil.


İçindekiler

Porsiyon: 1

  • 1 1/2 ons Campari

  • 1 1/2 ons Campari

  • 1 1/2 ons tatlı vermut

  • 1 1/2 ons tatlı vermut

  • soda

  • soda

Garnitür: portakal dilimi veya portakal kabuğu

Talimatlar
  1. Bir Collins veya rock bardağına Campari ve tatlı vermut ekleyin.
  2. Buz ekleyin ve üzerine soda ekleyin.
  3. Portakal dilimi veya portakal kabuğu ile süsleyin.
Editörün Notu

Bir Americano her çeşit tatlı vermutla iyi uyum sağlar, ancak biz Carpano Antica’yı tercih ediyoruz. Bir tutam olarak Martini & Rossi, daha verimli olsa da iyi bir alternatiftir.



Kaynak: punchdrink

Leave A Reply

Your email address will not be published.