Dünya mutfaklarına ait zengin içeriğimiz, tüm dünyadan lezzetli yemek tariflerini sizin için bir araya getiriyor. Farklı kültürlerin tadını evinizde yaşayın ve mutfakta unutulmaz bir dünya tatları serüvene çıkın

Yedi Deniz Swizzle Kokteyli Tarifi

Porchlight’tan Nick Bennett’in ilginç Batavia arrack’ına olan sevgisi köklü: Kariyerinin başlarında, artık kullanılmayan bir rom barında bununla ilk kez karşılaştı ve ruhun zihninde kalıcı olarak romla ilişkilendirilmesine neden oldu. Seven Seas Swizzle’ında Batavia, acı tatlı yeşil çay şurubu ve parlak limonla iyi bir uyum sergiliyor; Queen Park Swizzle’ın (Bennett, “En sevdiğim kokteyllerden biri” diyor) ezilmiş bir riff’i ve geleneksel kokteyl malzemeleri: alkollü içki, narenciye, tatlandırıcı, baharat ve çay.


İçindekiler

Porsiyon: 1

  • 2 ons Batavia arakası

  • 2 ons Batavia arakası

  • 1/2 ons limon suyu

  • 1/2 ons limon suyu

  • 1/2 ons yeşil çayla demlenmiş kamış şurubu (Editörün Notuna bakın)

  • 1/2 ons yeşil çayla demlenmiş kamış şurubu (Editörün Notuna bakın)

  • 1 çizgi portakallı bitter, tercihen Regan’s

  • 1 çizgi portakallı bitter, tercihen Regan’s

Garnitür: nane buketi, hindistan cevizi tozu

Talimatlar
  1. Tüm malzemeleri uygun bardağa koyun ve gerekli buz miktarının yarısını ekleyin.
  2. Cam soğuyana kadar çalkalayın.
  3. Üstüne buz koyun ve nane buketi ve hindistan cevizi tozuyla süsleyin.
Editörün Notu

Yeşil Çay Kamışı Şurubu:

1/4 bardak gevşek yeşil çay

2 su bardağı şeker kamışı

8 ons su

Suyu kaynatın ve yeşil çayı 5 dakika boyunca demleyin. Çayı süzün ve hala sıcak olan suya şekeri ekleyin. Tamamen eriyene kadar karıştırın. Kullanmadan önce soğumaya bırakın.



Kaynak: punchdrink

Leave A Reply

Your email address will not be published.